Kedvenc szabadidős tevékenységeim:

 

- Kézműves tevékenység: Rajz szakos tanárként mindig is közel álltak és ma is közel állnak hozzám a különböző kézműves tevékenységek. Szívesen dolgozom textillel, papírral, csuhéval, vesszővel, termésekkel, agyaggal, gipszel stb.

A szövést-fonást, rajzolást, agyagozást, papírmunkákat szívesen végzem otthon pl. unokáim körében, de tagja vagyok a komlói Kreatív Műhelynek is.

 

 

 

- Kézműves-művészeti tevékenységem számomra legfontosabb része a batikolás. Nem csak tanítom (ld. oktatás lap), de sok év óta én is aktívan készítek ilyen képeket.

A következőkben néhány főbb korszakom, sorozatom néhány képét mutatom be:

Fák:

 

   

 

 

Templomok:

 

   

 

 

Gyermek képek:

 

 

 

- Kertészkedés: Az iskolai testi, de inkább lelki fáradalmakat legkönnyebben a lakásomtól nem messze fekvő kertemben pihenem ki.

 

- Kirándulás, túrázás: Nagyon szeretek a Mecsek erdőiben, falvaiban túrázni. Nem sok olyan természeti és kulturális érdekesség van hegységünkben és környékén, amit nem látogattam meg családi kirándulás, vagy gyermekeknek szervezett túra keretében.

Az utóbbi időben inkább az országjáró buszos túrák szervezését végzem, amelyek során elsősorban a Dunántúl és Budapest környékének látnivalóit mutatom meg az érdeklődő tanulóknak.